• 3,5 dl kokt kycklingbröstfilé, strimlad
  • 2,5 dl hackade tomater
  • 2 finhackade jalapenos
  • 1/2 rödlök
  • 1-1 1/2 dl riven cheddarost
  • 1 burk (ca 500 gram) svarta bönor, sköljda och avrunna
  • Tortillachips

En snabb och fräsch sallad med svarta bönor och kyckling som du med fördel blandar med Tomatvinegrette med lime och serverar antingen i mjuka tortillabröd eller med tortillachips.

Gör såhär

Blanda alla ingredienser utom chipsen i en stor skål. Tillsätt tomatvinegrette med lime och blanda så att allt ihop täcks. Servera med tortillachips.

Från webbutiken Lyckasmedmat.se

Majskolvsskalare

Skalare som du snabbt och enkelt skalar bort majskorn från majskolvar med.

Plastskärbräda- Daloplast

Bra skärbräda till köket som passar fint när du skär både grönsaker och kött.

Mapuche Fire

Spännande kryddblandning inspirerad av en traditionell krydda hos Mapuche-Indianerna i Sydamerika.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 1Röster medel: 5,00 av 5
Loading ... Loading ...